LogoÁrajánlat

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, akkor kattintson az "Árajánlat kérése" gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!Ajánld a weboldalt

CiaoFacebookHa szeretne komfortossabban élni a lakásában, akkor nálunk jó helyen jár!

Azon fáradozunk, hogy az emberek hétköznapjait kellemesebbé tegyük, és ezt minél kisebb költség ráfordítással, maximálisan az ügyfél érdekeit nézve vigyük véghez. Gondoljon csak bele, hogy manapság milyen nagy jelentőséggel bír az, hogy a jövedelméből mekkora összeget kell elpocsékolnia, mivel nem zárnak rendesen az ablakai, az ajtókon „átszalad” a szél, mert az évek folyamán eldeformálódtak. Az épületekből megszökő hő 20-30 %-a a nyílászárókon távozik. Mi ez ellen dolgozunk. Elvégezzük elöregedett ajtóinak, ablakainak cseréjét, ha igényli redőnyt és rovarhálót is felszerelünk!

Cégünk főbb tevékenységei:
  • nyílászáró beépítés
  • redőny, reluxa, rovarháló beszerelés
  • garázskapu beépítés
  • épületasztalos-szerkezet szerelés

A szolgáltatásainkról részletesebb tájékoztatást a Szolgáltatások menüpontra kattintva kaphat.

A nyílászárócserék során igyekszünk a lehető legkisebb rongálással dolgozni. Köszönhető ez a több, mint 20 éves beépítő gyakorlattal rendelkező csapatunknak, akik - mondhatjuk túlzások nélkül - nem ismernek lehetetlent. Tegye próbára szaktudásunkat, kérjen tőlünk árajánlatot és biztos lehet benne, hogy nem bánja meg, hogy minket választott! Ennek bizonyítéka a több száz elégedett ügyfél, akik közül néhányat megtekinthet a Referenciák menüpont alatt.

Cégünk az ország egész területén dolgozik, bárhonnan megkereshet minket ingyenes árajánlatkérés céljából. Kattintson a bal oldali sávban lévő "Árajánlat kérése" gombra, ahol elkészítheti és elküldheti számunkra az árajánlat igényét! Amennyiben árajánlatunk elnyeri tetszését, kollégáink felkeresik Önt és egy helyszíni felmérést tartanak, melynek során felveszik a gyártási méreteket és megkötik a szerződést.

Reméljük sikerült felkeltenünk az érdeklődést és megnézi oldalunkat ahol részletes tájékoztatást kaphat a tevékenységünkről referenciákkal és képekkel illusztrálva. Termékeink bővebb leírását megtalálja, a Termékek menüpont alatt. Ha további információkra van szüksége a szolgáltatásainkról vagy termékeinkről, akkor kérjük forduljon hozzánk bizalommal és mi igyekszünk minden kérdését megválaszolni!

Ha gyors, precíz, megbízható, leinformálható céget és beépítő csapatot keres akkor mi vagyunk az Ön emberei!


Ügyvezető

Trencsényi Lona

ügyvezető