LogoÁrajánlat

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, akkor kattintson az "Árajánlat kérése" gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!Érdeklődés a
szolgáltatásokról

Amennyiben érdeklődni szeretne, vagy további információkra van szüksége a szolgáltatásainkról, akkor kattintson az "Érdeklődés" gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!Ajánld a weboldalt

Ciao
Szolgáltatásaink

Szaktanácsadás

Szaktanácsadás

A megfelelő nyílászárók kiválasztása komoly szakértelmet igényel. Alapvető fontosságú szempontok a hő- és hangszigetelés a biztonság, valamint az esztétikum és a stílus. Szakképzett kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére ingyenes szaktanácsadással. Ügyfeleink minden igényét figyelembe vesszük a korszerű és minden elvárásnak megfelelő ajánlat kidolgozásához.


Felmérés és árajánlat

Felmérés

A nyílászárók tökéletes működéséhez elengedhetetlen a nagyon pontos felmérés. Előre megbeszélt időpontban szakképzett munkatársunk felkeresi Önt, felméri a szükséges anyagokat és munkát, ezek után ingyenesen ad egy pontos és részletes árajánlatot.


Beépítés

Beépítés

Egy tökéletes hő- és hangszigeteléssel rendelkező nyílászárót is be lehet úgy építeni, hogy az jelentősen veszítsen jó tulajdonságaiból. Ennek elkerülése érdekében ajánljuk, hogy a kiválasztott termékek kiváló alapanyaga mellett a beépítés minőségére is kiemelten ügyeljen. Cégünk kizárólag tapasztalt, munkájára igényes szakemberekkel dolgozik, hiszen mi e téren sem vagyunk hajlandók kompromisszumot kötni. Kollegáink 20 éves beépítői tapasztalattal rendelkeznek.


Régi nyílászárók cseréje

Csere

A minimális falsérülés érdekében, a régi nyílászárókat csak szétdarabolva vállaljuk kibontani, az új szerkezetek beépítését szerelőfüllel vagy tokon keresztüli rögzítéssel végezzük. Ezt követően a nyílászáró és a fal közti rést szigetelőanyaggal tömítjük, majd elvégezzük a szükséges beállításokat.
A régi és az új nyílászárótok méretbeni különbsége miatt szükség van utólagos kőműves, festő szakipari munkálatokra, vagy takarólécezésre.
A meglévő, kibontott nyílászárók elszállításáról a megrendelő kérésére térítés nélkül gondoskodunk.
A régi redőny visszaszerelését állapottól függően tudjuk vállalni.


Redőny, Rovarháló, Szalagfüggöny, Reluxa felszerelése

Redőny

Beépített nyílászárók utólag rovarhálóval és árnyékolástechnikai termékekkel láthatók el, kézi vagy motoros működtetéssel.
Redőny előkészítéshez toktoldók alkalmazása javasolt a kényelmes működtetés és esztétikus megjelenés céljából.
Meglévő, régi redőny visszaszerelését csak abban az esetben vállaljuk, ha az szerkezetileg és esztétikailag megfelelő.


Párkányozás

Párkány

Cégünk vállalja bel és kültéri párkányok, könyöklők szakszerű elhelyezését, purhabbal ragasztva.
A párkányok különböző alapanyagokból (műanyag, alumínium, lindab, márvány, stb.) készülnek, különféle színekben és méretekben. Könnyen tisztíthatóak és tartósak.
Alkalmazása új építésnél éppúgy lehetséges, mint felújításoknál. Különböző színekben és méretekben kapható (UV-stabil).


Garázskapu

Garázskapu

Cégünk vállalja szigetelt szekcionált motoros vagy kézi működtetésű ipari és lakossági garázskapuk szakszerű beépítését nyílás mögé, vagy akár nyílásba rögzítve, teljes körű garanciával.
A választék az egyszerű fehér színtől az exkluzív kivitelű fa mintázatú ajtókig terjed, bordás vagy kazettás kivitelben.
Típustól függően kaphatók különböző ablakminták az ügyfél teljes elégedettsége érdekében.


Vásárlás utáni szervíz, garancia

Garancia

Vásárlás után sem hagyjuk magára a tisztelt Megrendelőinket. Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk, vagy ha a használat során további információkra van szüksége állunk rendelkezésre. Amennyiben segítségre szorulna, forduljon ügyintézőnkhöz!
Teljeskörű szerkezeti és működési garancia a szakszerűen beépített és rendeltetésszerűen használt nyílászáró szerkezetekre, az ide vonatkozó rendeletek szerint 5 év szavatosság, ezen belül 1 év teljes körű garancia érvényes.
A megrendelő által közvetlenül megbízott más személlyel vagy céggel végeztetett nyílászáró beszerelésénél, a működési garancia nem jár a nyílászárókra. Ez esetben a beépítésből eredő esetleges működési probléma megoldása külön szervizköltség, mely az ügyfelet terheli.